Бяс в Левски след мача между Ботев и ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:04 / 16.03.2015
5377
Още на почивката на мача "Ботев" - ЦСКА (2:0) факторите в "Левски" бяха бесни. Естествената причина - очевидно немотивираната игра на армейците, която остави "сините" на седмо място и във втората половина за следващата фаза на първенството, пише вестник "Труд".

Серия контакти между факторите в "Левски" уточняваха реакция. Стигна се до дискутиране на вариант за сезиране на ФИФА и УЕФА плюс родната прокуратура за симулативна игра. Гневна декларация от клуба бе най-кроткият обмислян жест на протест...

Разбира се, никой в "Левски" не се дърпа от простата истина "Сами сме си виновни", но ядът е вулканичен. Повече конкретика трябва да бъде обявена днес, понеделник.

До дни предстои и тежка сбирка на управата в "Левски". Ще се решава какво да се прави в уникалната за клуба ситуация. Най-ниското класиране във вековната история на "сините" е точно 7-о място още през 1938 г.

Сега падат приходите и ще трябва да се свият разходи. Ще се дискутира раздяла със скъпоплатени играчи - кои и колко. Ще се обсъжда намаляване на заплатите за срок от 3 месеца - примерно наполовина. Не може да не стане дума за постовете на Стойчо Стоев и Георги Иванов. Собственикът на клуба Тодор Батков (засега) няма намерение да маха Гонзо. Легендата на "сините" ще си тръгне, ако сам пожелае.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).