Милен Гамаков: Показахме на цяла България, че заслужаваме да сме в топ 6

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
18:34 / 15.03.2015
3164
Полузащитникът на Ботев Милен Гамаков бе изключително доволен след победата на неговия отбор с 2:0 над ЦСКА.

"Благодаря за феърплейя, благодаря и на своите съотборници. Никой не вярваше в нас за трите мача, но показахме добра игра и в трите. Заслужено надиграхме и спечелихме срещу ЦСКА. И трите мача бяха трудни, но и трите носят по 3 точки", каза Балтанов.

"Не сме затворили никакви усти, играхме за себе си, не за някого другиго. Апелирам българските клубове да разчитат повече на български играчи. Днес бяхме 11 български играчи срещу 7-8 чужденци в ЦСКА. Не мисля, че ЦСКА е легнал, според мен мачът беше здрав, и те показаха някаква игра, но мисля, че ние по-казахме по-добра", продължи играчът на "канарчетата". 

"Амбициите са възможно по-голямо класиране. Допреди 2-3-4 часа не се знаеше къде ще играем, сега ще се радваме на успеха, после ще мислим за класирането. Показахме на цяла България, че заслужаваме да сме в първата шестица", завърши Балатанов.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).