Йордан Христов: Ботев трябва да търси облика си сега

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:57 / 15.03.2015
2666
Бранителят на Ботев Йордан Христов бе изключително щастлив след победата с 2:0 над ЦСКА, която класира "канарчетата" в първата шестица и изхвърли Левски от горната половина на класирането.

"Ботев трябва да търси облика си сега, да радва хората. Някъде ще губим, но игрово да покажем малко повече. Добър колектив сме, което е много важно. Хубаво беше, че ни подцениха, слушахме как Локо ще ни бие, ЦСКА ще решава съдбата на Левски, нас никъде ни нямаше, което беше по-добре за нас. Имаше доста спекулации, ние щели сме да дадем на ЦСКА, те щели да дадат на нас после... Те са борят за шампиони, как ще дават за нас. Това са теории на конспирация. Българинът е свикнал на уредени мачове, някой да на някого да ляга...", обясни след мача Христов.

"Класирането на Ботев в първата шестица означава не само че няма да гледаме повече Левски - ЦСКА до края на сезона, но от българските терени ще липсва и Битката за Пловдив. Това дерби се чака с голям интерес, независимо кой къде е и с какви футболисти разполага. Ще ни липсва, но такава е съдбата, догодина пак ще се срещнем", добави Христов.

 



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).