И Домусчиев се притесни: Жалко ще бъде, ако Левски остане във втората шестица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:47 / 15.03.2015
4081
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев бе категоричен, че не стимулира съперниците на ЦСКА. Шампионите се завърнаха на върха миналата седмица, а от вчера имат три точки преднина пред "червените", които днес гостуват на Ботев (Пловдив). Домусчиев заяви в интервю пред БНТ, че очаква и двата тима да играят за честта си и по-добрият да победи. 

"Ядосвам се на тези приказки. Ние българите сме си такива. Вместо да гледаме кой какво е постигнал, ние започваме да отричаме всичко. Да дръпнем надолу в блатото. Лудогорец се е водил от модели, които виждаме във водещите европейски първенства. Нямаше да постигнем успехи в Европа, ако това, което говорят, е истина. Навън тези неща не вървят. Може да кажат, че и УЕФА е преместена в Разград. Това са пълни глупости и показват интелекта в българския футбол. Постоянно има интриги. Нито ще помогнат на Левски, нито на ЦСКА. Берое играят без да се оплакват. Играят мъжки, разшириха си базата, без да парадират", сподели собственикът на шампионите. 

"Това е въпрос на феърплей. Трябва да играят за честта си и да не си правят сметки. Жалко ще бъде, ако Левски остане във втората шестица. Мачовете с Левски имат своята емоция, но и Ботев е клуб със своята история", допълни Домусчиев, запитан за днешната среща Ботев (Пловдив) - ЦСКА.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).