Гонзо: Аз на ЦСКА няма да се моля, ако искат да дават мача на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:16 / 15.03.2015
3112
Няма да се молим на никого, за нас е важен моралът, изригна директорът на "сините". "Левски" записа убедителна победа над "Марек" с 4:0 и ще чака днес развръзката на двубоя между "Ботев" и ЦСКА, за да знае дали ще играе в първата шестица. Два гола за "сините" вкара Владимир Гаджев, а по веднъж се разписаха Антонио Аниете и Либан Абди. След двубоя спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо коментира очакванията си за мача днес.

"Аз мога да говоря, ако аз съм на мястото на ЦСКА, бил съм на това място. Ако ЦСКА иска да дава мача, да го дава, аз няма да им се моля. Но аз вярвам, че мачът ще се играе при всички положения. Каквото и да се случи, ние гледаме нашия път. Да, в това състояние сме, няма да бъдем подлоги на някого. Няма да се молим на никого, за нас е важно достойнството и моралът", каза Гонзо.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).