Рендето: Надявам се Левски да е в Топ 6

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:11 / 15.03.2015
2604
Отборът на Локо (Сф) от вчера е в Стара Загора на лагер преди днешния мач и е мотивиран да си тръгне поне с точка.

"Щом имаме шанс за тройката, ще се опитаме да се възползваме от него. Със сигурност обаче напрежението при нас сега е по-малко в сравнение с други отбори, които треперят до последно", каза изпълнителният директор Георги Марков, визирайки драмата около тройния възел между Левски, Ботев и ЦСКА.

"Лично аз се надявам Левски да е в Топ 6. Няма да е интересно без него. Всички се вълнуват и искат да играят с Левски и ЦСКА. Това са реалностите в българския футбол. Ако "сините" обаче бъдат изместени, трябва да се държат достойно и да приемат случилото се. И ние две години треперехме дали ще се спасим, но нещата се обърнаха. Винаги е така и във футбола, и в живота", добави шефът на "железничарите".

Пред треньора Димитьр Васев има поне две дилеми преди днешния двубой. Първата е свързана с това кой да замени наказания Том. Фаворит е Иво Иванов. Капитанът Александър Бранеков чувства болки в коляното и до последно ще е под въпрос. Ранджелович е трайно контузен и единствената алтернатива е Камен Хаджиев. Ламджед Шехуди вероятно ще остане на пейката, но може да се появи в игра.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).