"Червените“ фенове готвят нахлуване, ако ЦСКА вкара в Коматево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:46 / 13.03.2015
5232
Феновете на ЦСКА явно твърдо искат техният отбор да загуби от Ботев в последния кръг от редовния сезон и така да оставят големия съперник Левски извън челната шестица на "А" група за втория дял от първенството.

Част "червените" привърженици вече призоваха хората от клуба да легнат в Пловдвив, а сега явно са взели мерки и ако това не се случи. Фенове на отбора готвят нахлуване на терена в Коматево в случай, че ЦСКА поведе в резултата, а целта би била срещата да бъде прекратена, а евентуално и до служебна загуба. Такава информация обяви пред "7 дни спорт", че има членът на комисията по феърплей към Българския футболен съюз Марио Костурков, който е натоварен със задачата да следи за симулативна игра в срещата.

Срещата Ботев - ЦСКА е в неделя от 15:30 часа. В случай, че пловдивчани победят, те ще влязат в първата шестица, а със сигурност Левски ще остане в долната половина и ще се бори отборите, които се стремят към оцеляване в "А" група. Последиците за "червените" в такъв случай биха били изоставане с 3 точки от Лудогорец на върха в класирането.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).