На "Армията" се надъхват за бой в Коматево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:53 / 10.03.2015
3533
ЦСКА започна ужасно пролетния полусезон с две загуби от Локо (Сф) и Берое, а тимът сдаде първото място на Лудогорец. Но футболистите и треньорите не се отказват от голямата цел - титлата. Заради това преди вчерашната тренировка, след дълъг разговор, всички са се надъхали да се вдигнат с победа над Ботев в неделя. 

Любопитно е, че ако ЦСКА бие в Коматево, ще помогне на вечния си съперник Левски в битката за място в Топ 6. Но на "Армията" изобщо не отдават значение на този факт, тъй като за тях победата ще бъде много повече от 3 точки, защото ще намали напрежението в Борисовата градина, а отделно от това ще върне вярата на феновете. 

От ЦСКА са се разбрали да не говорят пред медиите в следващите дни и да се съсредоточат единствено върху подготовката за дербито с "жълто-черните". "Армейците" нямат победа над Ботев в Пловдив от 2009 г., когато точен за успеха с 1:0 бе Иван Стоянов, който и сега е част от отбора.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).