Спортната зала в Пловдив е сред приоритетите на премиера Борисов до края на годината

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:14 / 21.02.2015
7749
До края на годината ще бъдат готови 13 големи инфраструктурни обекта. Това каза министър-председателят Бойко Борисов при посещението си в Сандански, където той откри VІ-ти зимен университет под надслов "Можем в България", организиран от младежката структура на ПП ГЕРБ.

Бойко Борисов каза, че това са обектите - автомагистрала "Марица", столичният бул." Европа" в квартал "Люлин", Северната тангента, 2-рият лот на магистрала "Хемус" до Ловеч, спортната зала в Русе, както и залите в Пловдив и Варна, заводът за битови отпадъци в София, метрото до Аерогарата, разширението на бул. "Черни връх", както театри и зали в страната. До края на годината се очаква да бъде завършен и спортният комплекс в Благоевград.

По думите му тези проекти са били "забатачени" по време на едногодишното управление на Пламен Орешарски, но сега смятаме да върнем стабилността и прогнозираемостта на държавата.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).