Черно море излъга Локо в Елитната група до 17 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:27 / 14.02.2015
2159
Младите таланти на Черно море до 17 години се поздравиха с минимална победа с 1:0 при гостуването си на Локомотив (Пд) в мач от 23-тия кръг в Елитната група в тази възраст. 

Двубоя се игра на изкуствения терен в парк "Лаута", като първото полувреме бе равностойно и двата тима не успяха да си отбележат гол. 

В началото на втората част Валери Христов бе спънат в наказателното поле и рефера отсъди дузпа за "моряците". Зад топката застана потърпевшия футболист, но удара му бе отразен от стража на Локомотив. 

По-добрата игра на гостите даде резултат в 65-ата минута, когато влезлия като резерва Илиян Илиев прати топката в мрежата, засичайки центриране на Слави Славов. 

До края опасности и пред двете врати не липсваха, като и Черно море и "смърфовете" пропуснаха по едно положение. 

След двубоя наставника на варненци Калоян Георгиев заяви, че е доволен от успешния старт на втория дял на първенството, въпреки отсъствието на топреализатора на тима Валентин Йосков. 

Веднага след мача, трима играчи на Черно море - Валери Христов, Павел Евтимов и Кристиян Събев се присъединиха към лагер-сбора на националния отбор в тази възрастова група в Правец. 

Иначе победата доближи "моряците" само на 3 точки от втория в класирането Литекс, който допусна изненадващо домакинско поражение от Несебър с 0:1. В следващия кръг Черно море е домакин на Векта (Пд), а двубоя ще се играе на 22 февруари от 10.30 часа на терена под Аспаруховия мост във Варна.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).