В Ботев започват преговори за нови договори, Цветков става треньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
15:25 / 14.01.2015
10381
От утре в Ботев ще стартират преговори с част от футболистите за продължаване на престоя им при "жълто-черните".

Писанията по други медии, че вече са предложени договори на Цветков и Огнянов не отговарят на истината, научи Plovdiv24.bg. С двамата изобщо не е разговаряно все още, това ще се случи от утре.

Ситуацията около Иван Цветков е по-особена. За него не е ясно дали ще продължи кариерата си през следващия сезон. Най-вероятно ще му бъде предложено да остане като играещ помощник-треньор, ако откаже ще му бъде предложен треньорски пост в отбора, разбра Plovdiv24.bg.

На Мариян Огнянов няма да бъде предлаган двугодишен договор, каквито писания излязоха на други места. Ще му бъде предложен договор до края на следващия сезон.

От утре стартират преговори и с други футболисти, тъй като от днес отборът е на лагер в базата. Няма да бъдат предлагани на футболистите завишени условия, спрямо сегашните. Таванът за заплатите в Ботев остава непроменен, а концепцията на "канарчетата" ще е изграждане на млади и перспективни футболисти.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).