Бакалов нападна ръководството на Ботев: Всичко в клуба е сбъркано!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
12:03 / 10.12.2014
7911
Легендата на Ботев Марин Бакалов изригна срещу ръководството на "канарчетата" и разкритикува остро политиката, която се следва в момента. Ето част от изказването на Бакалов пред "Меридиан мач".

Велислав Вуцов дойде в Ботев по настояването на Тервел Златев и знаем как бе спретнат един некоректен сценарий спрямо Костадин Видолов. Не му оставиха друг избор, освен да си замине. В негово отсъствие, докато бяхме в Сан Марино за мача с Либертас, бяха взети трима футболисти - Росен Колев, Станислав Дрянов и Мишо Иванов. Видолов остана разочарован от това и логично напусна.

Ръководството в началото на сезона каза, че има 5 милиона лева. Ако е така, това са си много сериозни пари и с тях Ботев задължително трябва да е в първата шестица, и треньорите трябва да имат такава задача. Ако не е осигурено финансиране, може би е редно да прокламират тотално подмладяване и да поставят нови задачи. Няма нищо срамно в това да се заложи на собствени кадри, на българи и играчи с по-скромни финансови претенции.

И аз не знам кой е водеща фигура в Ботев Пловдив - изпълнителният директор, президентът, треньорът... Това е чудно. Ако има някакво боричкане в Борда е жалко. Нали има собственик, той трябва да оторизира някого и той да поеме управлението.

За 2014 година Ботев извъртя 4-5 треньорски екипа. Това е признак на безсилие и вземане на решения без аргументи, емоционално. Така няма как да станат нещата.

Най-голямата грешка не е от вчера, а е от преди 2-3 години. И е точно това, за което говорих - политиката на репресия към собствените кадри. Тошко Зайцев, Лилчо Арсов, Коце Видолов, Коце Костадинов... Непоследователността на действията също. При Мъри имаше конкурс за всички постове в школата. На другата година без конкурс бяха уволнени Зайцев и Лилчо. Това е непоследователност.

Няма как първо да представиш Пепо Пенчев, а на другия ден да ги глобиш с премиите до края на редовния сезон. Това е тотално сбъркано. Има си вътрешен правилник, който не се променя в течение на сезона.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).