Юношите на Локо с минимална загуба от Черноморец в Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:18 / 08.12.2014
1569
Елитната юношеска формация на Черноморец Бургас до 17 години, с треньор Владимир Вълчев приключи годината с победа."Малките aкули" надиграха тима на Локомотив /Пловдив/ с 1:0, в среща от 22-ия кръг на елитнотo юношеско първенство. Двубоят, който се игра на градския стадион в Поморие беше почти равностоен, като липсваха чистите положения и пред двете врати.

През второто полувреме гостите от Пловдив имаха лек превес. Символичните домакини от Бургас бяха по-агресивният и борбен тим, който търсеше победата и заслужено се поздрави с трите точки след края на срещата. Единственото попадение в мача реализира капитанът Иван Стоянов през първото полувреме. Той засече топката с глава след чудесно центриране на Живко Жеков от свободен удар в близост до флагчето за ъглов удар, кaто матира вратаря на "смърфовете", пращайки кълбото в мрежата на гостите. Пропуски за "акулите" направи централният нападател на бургазлии Радостин Неделчев, който нацели страничната греда, след чудесен шут от дъгата на наказателното поле.

През второто полувреме Николай Стоянов можеше да увеличи преднината на черноморци, но и неговият изстрел не намери целта. Това беше и последният официален мач за календарната година на младшата възраст на "акулите". След тази победа бургазлии остават на 11-а позиция, но вече с актив от 27 точки, с 9 по-малко от 10-ия Локомотив София, който има 36 точки.

В следващия 23-и кръг възпитаниците на треньора Владимир Вълчев гостуват на тима на Векта /Пловдив/, като двубоят между двата тима е догодина, a часът и датата ще се уточнят допълнително.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).