Локо и Асеновец не се победиха при 2001

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:48 / 20.11.2014
1814
Юношеския тим на Локомотив, който е на полуфинал за Купата на БФС за малко не се издъни у дома. "Черно-белите" срещнаха Асеновец на "Лаута" и изходът от мача можеше да коства първата позиция в класирането. В крайна сметка мачът завърши при резултат 2:2. Очаквано Локомотив поведе с гол на Златан Христе, който се възползва от грешка в защитата на гостите. Противно на очакванията Асеновец изравниха, а след това и поведоха, като так направиха обрат от 1:0 до 1:2.

Първото полувреме завърши без нови попадения. Втората част, футболистите на Васко Ангелов натиснаха своя съперник и за един дълъг период в мача, не излязоха от наказателното им поле. Добрата намеса на стража на гостите запази преднината им чак до края на мача. След многоходова атака на "смърфовете" защитник на гостите изби от наказателното поле и топката попадна в Данаил Касабов, който с хубав плътен удар вкара, така наречения ''бразилски гол''. Доволни от точката играчите на Асеновец почнаха да бавят времето и това се оказа печелившо.

Играчите на Васко Ангелов постигнаха победата срещу Оскар за Купата на България миналата седмица, и ще посрещнат коледно-новогодишните празници като призьори в челната четворка на България за тази възраст, докато жребият напролет не определи полуфиналистите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).