Марин Бакалов: Вили Вуцов е тръгнал от Левски, но ще ги победи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:26 / 14.11.2014
6071
Един от най-техничните футболисти на българския футбол, Ботев(Пд) и ЦСКА Марин Бакалов, който доскоро бе в управата на "канарчетата", сега временно се е оттеглил от футбола и се занимава с личен бизнес. Бакалов продължава да се интересува от българския футбол и своя отбор Ботев (Пловдив). Пред Sportonline.bg Бакалов коментира предстоящия шампионатен мач на ботевци с Левски.

"Ботев(Пд) може да победи Левски с характер в предстоящата шампионатна среща. Отборът показа отличен футбол в Ловеч и постигна пълен обрат срещу силния отбор на Литекс. Докато в момента Левски не е във форма. Разбира се, след като става въпрос за Левски, трябва винаги да се внимава. Но аз смятам, че Ботев може да се наложи в тази среща", заяви пред Sportonline.bg Бакалов.

"Има още мачове до края на редовния сезон, но специално в тази среща между Ботев и Левски трите точки са от голямо значение. При победа на Ботев заявката за мястото в шестицата ще е още по-солидно. А при Левски, ако загуби, ще има теоретична възможност да изпадне от шестицата", добави Бакалов.

"Крайно време е да се спре да се гледа кой треньор откъде идва, на кой отбор е бил фен. Това, че Вили Вуцов е тръгнал във футбола от Левски в момента, няма никакво значение. Вили сега е треньор на Ботев(Пд) и съм убеден, че в този мач ще даде всичко от себе си за успеха на ботевци. Защото в крайна сметка всеки треньор държи на кариерата си", убеден е Бакалов.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).