Велков: Ботев е привлекателно място за работа, но никой не ме е търсил

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
15:55 / 07.11.2014
6446
Антон Велков се съгласи да говори за пръв път, след като прекрати договора с Марек. Бившият треньор на дупничани заяви в интервю за Plovdiv24.bg, че никой от ръководството на Ботев не го е търсил. Както е известно днес се появиха информации, че Тони Велков е новият кандидат за помощник на Велислав Вуцов, след като легендата на "канарчетата" Костадин Видолов отказа поста.

"В момента си организирам пътуване до Германия, което само по себе си Ви говори, че с мен не е разговаряно по този въпрос", бяха първите думи на Тони Велков пред Plovdiv24.bg и добави, че никой от пловдивския клуб не го е търсил за момента. 

Относно дали би приел поканата на Вили Вуцов за негов помощник той отговори: 

"Само като чуеш Ботев и знаеш историята на този клуб, и всичко каквото е направил този клуб, естествено, че е привлекателно място за работа, където може да се доказва. Но тава са неща, които да ги говорим сега, е излишно", завърши 46-годишният специалист.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).