Неделчо Матушев: Локо Сф имаха късмет и вкараха два гола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
19:57 / 15.09.2014
4399
"Локо Сф успя да си вкара положенията, а ние не успяхме да си отбележим и малкото което имахме. Всичко беше битка, домакините имаха късмет и вкараха два гола. Трябва ни време, градим отбор. Показахме характер, но Локо СФ имаха по-голям шанс, видяхте какви голове ни вкараха", заяви наставникът на Локо Пд Неделчо Матушев. Неговият тим загуби с 0:2 "железничарското" дерби в столицата.

Той призова за повече снизходителност към неговия тим заради тежкото финансово положение в клуба. "Искам да знам дали има друг отбор като нас, който да се е събрал и да е започнал подготовка само седмица преди началото на първенството. И така обаче имаме 6 точки в актива си, това трябва да се оценява. Факт е, че повечето точки ги взехме с късмет, тъй като ни подценяваха. Но още тогава казах, че колкото мачовете повече идват един след друг, толкова по-трудно ще става за нас", добави Матушев.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).