Димитър Васев: Щастлив съм, много важни три точки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:39 / 15.09.2014
1674
Треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев каза, че е много доволен от победата над Локо (Пловдив) с 2:0 в наводнения терен на стадиона в столичния квартал "Свобода".

"Щастлив съм, много важни три точки. Малко футбол, но много воля, характер и борба. Това предложи терена и се справихме. Поздравявам момчетата. На този терен не се говори за футбол, затова говоря за желание, воля и характер", каза той.

"Не е тайна, че ни трябват футболисти, особено в офанзивен план, ще се опитаме да държим това ниво. За конкретни цели не сме говорили. Стараем се, раздават се момчетата. Искам да играем добър футбол и да има спокойствие. Направихме колектив, много неща променихме, няма какво да изреждам. Футболистите са убедени, че могат повече, дават повече и по време на тренировките, и в мачовете", каза още наставникът на столичното Локо.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).