Бойкот в Локо Сф преди мача със "смърфовете"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:01 / 13.09.2014
3909
Сериозен бунт за пари назрява в Локомотив (София), пише "Тема: Спорт". Засега недоволството на играчите е било туширано с поредни обещания от страна на ръководството и най-вече на президента Ни­колай Гигов.

Футболистите имат да по­лучават по 2 заплати и 2 премии - за равенството с Лудогорец у дома и победата над Марек в последния кръг.

Надеждата на "червено-черните" била да получат част от дължимото в сряда, 10 септември, каквито са били първоначалните обещания. Това обаче не се случило и те поис­кали спешна среща с Гигов. Той дошъл на стадиона в четвъртък преди тренировката, разговарял е с играчите и им заявил, че до петък ще има плащания.

Футболистите приели ду­мите на боса с разбиране. Според приближени обаче състезателите са били категорични, че ако и в петък няма пари, стягат бойкот. На някоя от тренировките те планират да излязат с обърнати джобове в знак на протест.

Заради двете неплатени заплати в момента всеки един футболист може да разтрогне договора си по вина на клуба. Засега такива няма, като всич­ки живеят с надеждата, че Гигов най-после ще изпълни обещанието си и ще плати.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).