Децата на Ботев викат за Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:08 / 03.09.2014
3789
Не се случва често един български отбор да вика за друг, било то и на международен турнир. Днес обаче децата на Ботев (Пловдив) дадоха пример на най-големите в родните футболни среди, защото примери в обратното има колкото искаш, в това число един съвсем пресен.

Ботев (Пловдив), родени 2001 г., се превърна в мощна агитка на "белите" по време на мача срещу Партизан (0:1) във втория ден на турнира "Купата на Велинград". "Канарчетата" викаха "Славия" и "България, юнаци", а двубоят се превърна във футболен празник с много емоции на терена и по трибуните. Там по-малките "гробари" първи почнаха да пеят за своите, което накара "жълто-черните" да се намесят.

Партизан спечели с гол на Милутин Видосавлевич в самото начало. Нататък сърбите пропуснаха още няколко чисти положения. Поне от показаното досега, те са най-силният състав на турнира при по-големите.

Славия положи много усилия да се противопостави и в дълги периоди изглеждаше като почти равностоен противник. На "белите" липсваше единствено острота, в това число и в единоборствата. А и повече увереност.

А славистите и ботевци са съперници на тeрена. Тази година те вече водиха паметни битки на поне два турнира в България.

Днес организаторите на турнира разгледаха контестация на Черноморец срещу Партизан. По сигнал на родители, щабът на "акулите" се усъмни в редовността на футболистите от западната съседка: че някои момчета са по-големи. Разгледани бяха паспортите на гостите. Оказаха се редовни. В състава на Партизан всички футболисти са родени през 2001 г.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).