"Канарче" се размина с трансфер в Катания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:15 / 02.09.2014
3331
17-годишният централен защитник на Ботев Пловдив Георги Купенов се размина с трансфер в Катания. Бургазлията изкара едноседмични проби в италианския клуб, но до договор не се стигна. 

"Георги е сред най-талантливите български играчи на позицията централен защитник. Тестовете му в Катания преминаха успешно и бяхме близо до сключване на договор. Само документални проблеми, свързани с върастта на момчето попречиха. Когато един футболист няма навършени 18 години трансферът е доста сложен", призна пред Sportonline.bg мениджърът на Георги Купенов - Милен Георгиев, с чието съдействие в Ботев Пловдив преди началото на сезона преминаха бившите футболисти от Черноморец Милен Гамаков и Станислав Дрянов. 

"Купенов ще продължи да играе за Ботев както за юношите, така и за дублиращия тим. Сигурен съм, че няма да е далеч времето, когато и Велислав Вуцов ще го привика в представителния отбор", сподели още Милен Георгиев, който е бивш нападател от славния отбор на Нефтохимик през 90-те години.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).