Локо ще лъже ЦСКА с фалшива деветка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:16 / 30.08.2014
5452
Треньорът на Локомотив Неделчо Матушев ще търси краен успех в дербито срещу ЦСКА със схема - фалшива деветка. Капитанът на Локомотив Дани Кики ще започне титуляр на върха на атаката заради липсата на голмайстора Мартин Камбуров.

Наставникът на "черно-белите" ще направи други промени в стартовата 11-орка. Ще се рискува с включването на Сандански, който ще действа заедно с Ванчо Траянов в ядрото на халфовата линия. По крилата местата ще си сменят Александър Якимов и Станислав Маламов. На върха на атаката ще се изяви Дани Кики, а зад него ще се разчита на Благой Наков. Има вариант треньорът Неделчо Матушев да започне с трима опорни халфове в лицето на Траянов, Сандански и Дяков.

В ЦСКА Иван Стоянов и Венцислав Василев вече са възстановени от контузиите си, но няма да се рискува с включването им в игра. Извън групата остана и Неманя Милисавлевич. Почти сигурно като двойка вътрешни халфове ще играят Стивън Съндей и Еденилсон Бергонси. Тони Силва и Антон Карачанаков ще атакуват по крилата, а Маркиньос ще действа зад централния нападател Сержиу Буш.

 



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).