Вили Вуцов съди вестник до дупка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:58 / 22.08.2014
2370
Наставникът на Ботев Велислав Вуцов заяви, че ще съди в. "7 дни спорт" до дупка. Както е известно преди дни изданието излезе с материал, че последният мач на "канарчетата" срещу Левски, загубен от пловдивчани с 1:2 е бил уговорен. 

"Много се говори за "черно тото". Някой няма ли да си отвори устата за "черна журналистика". Тази платената няма ли да се спре един път вече. Видяхте какви ли не глупости се публикуваха. Нека да дойде и ми каже някой как се урежда мач 10 секунди преди края", коментира гневно Вуцов на пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Видяхте нашия клуб реагира с декларация по-този въпрос. На мен с декларация ми е омръзнало. Моят приятел е добър юрист, чакам да си дойде от Гърция и ще съдя в. "7 дни спорт" до дупка. Няма да се разберем по друг начин с тях", добави Вили. 

"Очаквах го това нещо. След мача в сряда затишие пред буря. Чакаха ни само някъде. Ако не беше мача с Левски, щеше да бъде срещу Славия или където бяхме паднали. Тайфуна го бяха приготвили, само чакаха да пуснат вълната отгоре", каза още треньорът на "жълто-черните". 


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).