Неделчо Матушев: Очаквам победа във Варна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
12:41 / 21.08.2014
5257
Черно море ще се по-мотивирани след треньорската смяна, но Локомотив отива във Варна с една нагласа за победа. Това сподели старши-треньорът на "смърфовете" Неделчо Матушев на пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мачът срещу варненци е на 23 август, събота, от 18,00 часа на "Тича". 

Всички момчета вече са здрави включително и Йордан Господинов, който ще излезе титуляр в морската столица, поясни още бургаския специалист. 

Наставникът не подмина и въпроса за Джордан Мортън, за когото днес се появиха слухове, че е пред раздяла с отбора. "Джордан го взехме, за да му дадем шанс. В онази контрола, в която той игра загатна, че има качества, но на този етап не показва това, което ние искаме. Ще му дадем още един шанс, но това, което показва до момента лично мен не ме задоволява", уточни Матушев.


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).