Ботев с минимална загуба от Литекс при U17

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:17 / 11.08.2014
1807
Ботев допусна първа загуба в първенството при U17. В мач от втория кръг "канарчетата" загубиха с 0:1 от Литекс. Двубоят се игра на естествения терен на базата на "оранжевите" в Ловеч.

Двата отбора направиха равностоен мач, в който създадоха множество голови положения. През първата част домакините шутираха опасно на два пъти от дистанция, но Димитър Стамболийски се намеси добре и спаси. От своя страна пловдивчани направиха няколко опасни атаки, но завършващият пас бе неточен. В заключителната част на първото полувреме домакините получиха право да изпълнят пряк свободен удар от границата на наказателното поле, който бе изпълнен перфектно и ловчанлии откриха резултата.

След почивката момчетата на Иван Цветанов вдигнаха оборотите и в първите 20 минути на второто полувреме натикаха домакините в тяхната половина. Димитър Минчев и Здравко Дерменов засякоха с глава центрирания от ъглов удар, но и двамата стреляха в тялото на вратаря от непосредствена близост. В 50-ата минута Милко Георгиев остана сам срещу стража на "оранжевите" и шутира, а топката мина покрай гредата. 6 минути по-късно Исмет Рамадан получи отличен пас, напредна и шутира от 15 метра, но топката срещна страничната греда. В заключителните минути на срещата пловдивчани тръгнаха още по-масирано напред и това отвори множество свободни пространства за домакините, които на няколко пъти пробваха опасни контраатаки, но защитата на "жълто-черните" се справи.

Съставът на Ботев срещу Литекс: Димитър Стамболийски, Здравко Дерменов, Атанас Ташолов, Димитър Минчев, Атанас Пашалиев, Петър Чалъков, Иван Михайлов, Яшар Байрам (50` Мартин Анастасов), Милко Георгиев, Исмет Рамадан (75` Петър Тодоров), Йосиф Табаков



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).