Матушев: Трябва да се възползваме от малките шансове срещу Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
13:22 / 07.08.2014
4489
Треньорът на Локомотив Неделчо Матушев изчетка Лудогорец преди срещата между двата тима в събота на "Лаута". Бургаският специалист разкри, че неговия тим ще направи всичко възможно да се противопостави на шампиона, както и да се възползва от малките шансове, които ще се открият пред "черно-белите", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Нищо по-различно през тази седмица. Готвим се за мача с Лудогорец. Проблемите пред нас за сега са свързани с нападателя Богомил Дяков, който все още се възстановява от котузия", започна Матушев. 

"Лудогорец е един от най-добрите отбори в България. Ние ще се постараем да им се противопоставим и да си търсим нашия шанс", заяви треньора относно съперника на "смърфовете". 

На въпрос дали се е стреснал от играта на шампиона снощи срещу Партизан Матушев отговори: "Да се стресна едва ли. Просто се възхитих от играта на Лудогорец. Това е български отбор и се радвам, когато наш тим играе по този начин и побеждава. Това, което правят Лудогорец е за българския футбол, за самочувствието на българските футболисти и "А" група". 

"Ще направим всички възможно да се противопоставим на Лудогорец. Ще направим така да изкараме максимума от тази среща и в моментното състояние, което се намираме да успеем да се възползваме от малките шансове, които ще имаме", добави още бургаския специалист. 


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).