Шотландецът Джордан Мортън дебютира със загуба в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
21:10 / 04.08.2014
6046
Младежкият тим на Локомотив (Пд) загуби от Хасково с 1:2 на Лаута в мач от 3-ия кръг на новосформираната група до 21 години. Смърфовете изиграха сравнително слаб двубой и остават с актив от 3 точки. Официален дебют с екипа на пловдивчани записа шотландецът Джордан Мортън, който игра до 55-ата минута.

Локо откри резултата в 37-ата минута, когато съдията отсъди дузпа за игра с ръка в наказателното поле на гостите. Капитанът Георги Стефанов бе точен от бялата точка за 1:0.

В 63-ата минута гостите от Хасково изравниха след хубава атака по левия фланг. Последва центриране, успоредно на голлинията, при което футболист в бяло засече с крак от 2-3 метра в мрежата - 1:1.

Решаващият момент в срещата бе в 79-ата минута. Георги Стефанов изведе Айкут Янъков в чиста позиция, но халфът на Локо шутира право в тялото на вратаря.

Три минути по-късно Иван Пуден фаулира в наказателното поле футболист на Хасково и съдията логично отсъди дузпа и жълт картон за защитника на Локо. Наказателният удар бе реализиран за крайното 1:2.

Малко преди последния съдийски сигнал защитникът на "смърфовете" Христо Стамов получи контузия в рамото и Локо доигра мача с 10 човека.

Локо (Пд) игра в състав: Александър Витанов, Венко Цинцаров, Христо Стамов, Васил Пайталов (Ивайло Аврамов), Иван Пудев, Мариян Ангелов, Стоян Григоров, Айкут Янъков, Александър Даков, Георги Стефанов (кап), Джордан Мортън (Кристиян Пощов).



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).