ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо взе скалпа на Хасково, Марто ги започна отрано
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:50 / 02.08.2014Коментари (107)19668
© Plovdiv24.bg
На Камбуров му трябваха 25 минути, за да забие първи гол за сезона
Отборът на Локомотив победи с 2:1 като гост Хасково в мач от 3-ия кръг на "А" група. Победата е първа за "черно-белите" през новия сезон. Тя дойде след голове на завърналия се на "Лаута" Мартин Камбуров и Благой Наков. Точен за домакините бе Деян Лозев.

Срещата на стадиона край Кенана започна с леко преимущество за домакините, които още в 5-ата минута бяха много близо до откриването на резултата. Дончо Атанасов стреля силно от фаул, но шутът му мина над напречната греда.

Малко по-късно шанс за гол се откри и пред Емил Ангелов, но нападателя от воле прати топката в аут.

Пловдивчани отговориха подобаващо в 17-та минута, когато Мартин Камбуров стреля силно, но стражът на Хасково Николай Банков изби в корнер.

При втория си опит обаче МК11 не прости на Банков и го наказа след перфектно изпълнен пряк свободен удар. Само 180 секунди по-късно Бирсент Карагерен бе близо до реализиране на втори гол за "черно-белите", но шутът му излезе в аут.

Последваха силни минути на новака до края на полувремето, но до гол така и не успяха да достигнат. Първо силен шут от дистанция на Иван Скерлев профуча на метър над горния ляв ъгъл на вратата на Йордан Господинов, а Бабангида се отчете със страхотен пропуск в 33-ата минута. Нападателят от няколко метра не успя да стреля точно с глава и изпрати кълбото в аут.

През втората част Хасково пак започна по-добре, но в 57-та минута бяха попарени за втори път. Благой Наков отбеляза втория си гол за сезона след хубав авантаж на съдията Стефан Апостолов. Халфът успя да изпревари вратаря на домакините и технично пусна топката покрай него за 2:0.

Деян Лозев накара "черно-белите" да потреперят в последните минути, връщайки едно попадение в 67-ата минута след страхотен шут от дистанция. Васил Велев пък можеше да донесе точката за Хасково в края, но ударът му от фаул срещна напречната греда.

Така възпитаниците на Димчо Ненов регистрираха първа домакинска загуба. Припомняме, че в първия кръг Хасково победи с 1:0 шампиона Лудогорец.

Съставът на Локомотив: Господинов, Филипов, Грънчов, Молдованов, Ив. Димитров, Вълчев (Маламов), Траянов, Карагерен (Кики), Бл. Наков, Якимов, Камбуров.

Още по темата: общо новини по темата: 14
04.08.2014
04.08.2014
04.08.2014
03.08.2014
02.08.2014
02.08.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 03.08.2014 г.
-3
 
 
това ще ви са всичките точки за много кръгове напред, мангали! Идва Лудогорец и ви утупва, след това . две гостувания на Марек, Черно море, идва чорбата и ви го отцепва, бият ви Локомотив Сф, едва ли ще биете Берое, после БОТЕВ ви го слагаме три ката, Литекс и Левски ще ви шибат, както и Славия и чааааак на 31 октомври ще чакате точица от Хаскуу, но няма как да я вземете, щото трябва да ги връщате тия 3 точки от вчера - нагласен мач да изкарате няй лев. Ииии - в Б група - където ви е мястото, некадърници и безпаричници! Закривааааай!!!!!
0
 
 
На аватара на Аврамов са изобразени Аврамов и Джако хванати ръка за ръка. Джако е изобразен в детски ръст защото той тепърва се учи как се плюе по Локомотив под егидата на по ерудирания Аврамов. Изображението е в гръб за да не виждат лицата им, олизетворяващо вечната им анонимност.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
ЦЕЛИЯ СЕКТОР САМО ЗА ТЕБЕ ПЕЕ И НАЩА ОБИЧ ВЪВ ЧЕРНО-БЯЛО ГРЕЕ ЗА ЛОКО Пловдив В ЕДНО ТУПТЯТ СЪРЦАТА ЗА НАЩА ВЯРА, СЕ ВЕЯТ ЗНАМЕНАТА...
+8
 
 
Публиката отново е сплотена-млади,стари,деца,жени!Този мач имаше и идея в играта в офанзивен план.Поздравления за Матушев и екипа му за тактическото надиграване!Жаклино,пиши нещо,сладуранке!
+9
 
 
Злобните мишки,пaк излезнaхa нa светло.Кaквa злобa сaмо.Зaдaвете се в нея,селяни миризливи.Зa мaчa,кaкво дa се кaже,Локомотив е ЖИВ.Сaмо нaпред и нaгоре.Сaмо Локо.
+9
 
 
Горд съм,че съм локомотивец.Колко отбора в световен мащаб,могат да направят това,което правим ние сега?ЛОКОМОТИВ ПЛОВИДВ ДО ГРОБ!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 03.08.2014 г.
+2
 
 
Момчета,някой може ли да каже накратко как играхме и как играха отделните линии.Играч на мача и имаше ли наша публика.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: