Бивш капитан на Локо дебютира с гол в Германия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:59 / 27.07.2014
5215
Бившият капитан на Локомотив (Пловдив) и Монтана Георги Мечечиев дебютира с гол за новия си тим Нойбой Набург в петото ниво на германския футбол. 

Отборът от Набург завърши като гост 1:1 на Милтах на старта на първенството на Крайслига Източна Бавария. 

Домакините откриха резултата преди почивката чрез Михаел Ноймайер, но 10 минути след началото на второто полувреме Мечечиев, който в новия си отбор играе като десен външен халф изравни с хубав удар от средно разстояние.

36-годишният играч напусна Монтана през лятото и имаше вариант да остане в Б група, но предпочете Германия макар и на по-ниско ниво.

В отбора той ще има още една роля - ще бъде играещ помощник-треньор на чешкия специалист Ян Велкоборски, който за първа година поема Нойбой Набург.

"В първия момент очаквах нивото да е по-ниско, но този мач специално беше като нашата Б група. Смятам, че престоят ми в Южна Бавария ще бъде едновременно добра емоция за мене, а също така и ново футболно начало за мене, вече в друго поприще", коментира за БТА Мечечиев, който живее в намиращото се на 180 километра от Мюнхен градче.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).