Локо с класика над Верея в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:34 / 17.07.2014
2754
Отборът от набор 1998 на Локомотив удари старозагорският Верея в контролен мач, две седмици преди старта на първенството за елитната юношеска група до 17 години.

Въпреки класическото 3:0, съперникът на "черно-белите" не даде никакъв отпор на пловдивчани, а вртарарят му сбърка фатално още в 8-мата секунда, допускайки куриозен гол от центъра. 

Липсата на синхрон в задни позиции също често бе в основата на опасностите пред вратата на Верея. Георги Саватинов бе автор на бързия гол, а шест минути по-късно Иван Шиндов с глава засече центриране от фаул на Саватинов. 

До края пловдивчани имаха половин дузина чисти положения, от които и три греди. В края на мача падна и последния гол, дело на Рангел Делчевски.

В петък на Лаута ще се изиграе авторитетната контрола срещу Лудогорец, а ден по-късно в Стара Загора е проверката срещу Берое.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).