Тервел Златев: Коце Видолов отказа да бъде треньор на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
19:12 / 14.07.2014
5750
Изпълнителният директор на Ботев Тервел Златев разкри, че Костадин Видолов е отказал да бъде старши треньор на тима, въпреки че от клуба са му предложили поста. Затова и се е стигнало до назначаването на Вили Вуцов за наставник на "канарчетата", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Първоначално ние номинирахме само и единствено Костадин Видолов, който да поведе спортно-техническия щаб на Ботев и да го оглави, защото знаем, че той разполага с "А" лиценз. 

Това беше желанието на цялата "жълто-черна" общественост. Той обаче не даде позитивен отговор на нашето предложение и ние нямахме друга опция, освен да се обърнем към Вили Вуцов. 

Радваме се, че той откликна на нашето предложение и се съгласи да поеме отбора. Вече работим по това да може Вили Вуцов да води отбора в Лига Европа и се надявам, че УЕФА ще прояви разбиране", заяви Златев при представянето на Вуцов.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).