Вуцов при представянето си: Ботев не е удавник, за да го спасяваме

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (71)
18:34 / 14.07.2014
10697
Ботев официално представи новия си старши треньор Велислав Вуцов. На първата си пресконференция ексцентричният специалист каза, че "канарчетата" няма да се борят за титлата, но също така няма и да изпаднат, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Благодаря на ръководството на Ботев, че ми гласува доверие и ме покани, макар и в труден за клуба момент, за треньор", каза Вили Вуцов.

"Наложи се промяна на един уникален проект, който бе замислен. Много съжалявам, че този голям проект, който тръгна да се създава, отиде на по-заден план. Надявам се и му стискам палци, знаете за кого говоря, за Цветан Василев, да се върне и реализира проекта. Знаете, че в клуба има доста скъпи футболисти и ръководството си е направило точен отчет. На всички ви е ясно - трудно ще се борим за титла. Няма да се борим и за оставане и това трябва да знаете. Целта е класиране в Топ 8", допълни Вуцов.

"Знам, чувам и виждам, че има добри млади играчи в Ботев. Ще им дадем шанс по някакъв начин. Дай Боже и повечето от опитните футболисти да останат. Ботев не е удавник, за да го спасяваме. Не съм спасител. Трябва ни обединение и малко спокойствие", каза още той.

"Аз съм реалист, може би съм и глупак, но ще се преборя за успеха в Ботев. Знам какво значи Ботев. Труден е моментът в Ботев, но в никакъв случай не е трагичен и плачевен. Който ни подцени, ще бере ядове, това трябва да е ясно", завърши ексцентричният специалист.

Новият наставник ще направи своя дебют за "канарчетата" още в четвъртък срещу австрийския Санкт Пьолтен от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Мачът е от 19:45 часа на стадион "Лазур" в Бургас.




Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (71)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).