Матушев с първа победа начело на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (87)
13:00 / 12.07.2014
9523
Неделчо Матушев постигна първата си победа начело на Локомотив, след като тимът надви третодивизионният Гигант (Съединение) в контролна среща с 2:0.

Дани Кики изведе "черно-белите" с капитанската лента. Деветката на "смърфовете" вече е имал честта да носи лентата на пловдивчани при предишния си престой на "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Първият гол, който бе дело на Благой Наков, дойде след прекрасен пробив на Ивайло Димитров. Шведа, както е известен повече по нашите терени намери изпусналия от бранителите на гостите нападател на домакините и от близо той мушна топката във вратата на Съединение.

Александър Якимов пък удвои аванса на тима си, възползвайки се от пас на Венелин Филипов. Това стана в началото на второто полувреме.

Титуляри за Локо започнаха Диян Молдованов, Благой Наков и Венелин Филипов, които могат да се смятат за сигурни попълнения в състава на Матушев.

Игрови минути за пловдивчани записа и шотландското крило Джордан Мортън.

Локо - Съединение 2:0
1:0 Наков 35'
2:0 Якимов 56'

Състав на Локомотив: Стойчев, Димитров, Молдованов, Дугалич, Филипов, Дяков, Янъков, Якимов, Кики, Наков Атанасов (Витанов, Стамов, Григоров, Мариян Ангелов, Стефанов, Маламов, Йовчев, Джордан Мортан)


Виж коментарите (87)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).