Мъри: Батков не ме иска в Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:54 / 06.06.2014
3095
Собственикът на Левски Тодор Батков е против връщането на Станимир Стоилов на "Герена". Това заяви самият Мъри пред вестник "Меридиан Мач".

"Имах принципна уговорка с Георги Иванов да поема "сините". Но не съм сигурен, че Батков иска да ме види обратно в отбора. Истината е, че той ми дължи пари, тези отношения не са от вчера, те са от шест-седем години. Аз съм единственият, на който Батков не е платил дължимото", заяви Стоилов.

Той все пак призна, че не е разговарял със собственика и не е чул лично от него, че е нежелан. Стоилов говори и за разрива в отношенията си с Ботев, който изненадващо напусна преди два дни: "Всичко почна след шампионатната загуба от Левски. Тя създаде едно голямо напрежение от страна на феновете към мен, а то, за съжаление, се прехвърли и върху футболистите. Имаше и други смущаващи обстоятелства. Ден преди Тодор Неделев да подпише с Майнц, лично футболистът ме увери, че остава. 24 часа по-късно се случи точно обратното."



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).