Тервел Златев: Ще вземем най-правилното решение за нов старши-треньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
15:43 / 04.06.2014
5516
Изпълнителният директор на Ботев Тервел Златев е убеден, че ръководството ще вземе най-правилното решение за нов старши-треньор на тима. Той не изключи възможността специалист от школата да наследи поста на Станимир Стоилов.

"Пуснахме официално уведомление в сайта, че трудовите договори на Димитър Димитров и Станимир Стоилов са прекратени. От днес те не са наши служители. Техните ангажименти към Ботев от тук нататък са прекратени", заяви Златев.

Относно варианта Ивайло Петев да поеме Ботев Златев отказа да коментира, като уточни, че в момента се водят разговори с няколко човека. "Тепърва се захващаме с оперативна работа да разглеждаме кандидатури. Убеден съм, че ще се вземе най-правилното решение. Има достатъчно специалисти в нашата школа, които дори като резервен вариант може да се наложи да помогнат и да започнем подготовка с тях", каза още Тервел Златев.

 



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).