Ботев гази наред в Холандия, "канарчетата" на финал срещу Жилина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:37 / 31.05.2014
3838
Ботев записа изключително силно представяне в първия ден на международния турнир за набор 2001 "Джорн Феестра", който се провежда в Холандия. "Канарчетата" спечелиха своята група и се класираха за полуфиналната фаза.

В първия си мач "жълто-черните" завършиха 0:0 с шведския Малмьо. Момчетата на Стефан Стоянов изтърваха една дузина положения, като особено след почивката контролираха изцяло случващото се на терена, но не успяха да реализират ситуациите си. Във втората среща Ботев разгроми с 4:0 домакините от Босо Снеек. По едно попадение отбелязаха Кристиан Добрев, Мартин Петков, Благовест Данчев и Станислав Шопов.

В третия мач "канарчетата" се изправиха срещу холандския Хееренвеен, който до този момент имаше 2 победи от 2 двубоя. Холандците успяха да поведат, но още до почивката българите обърнаха резултата и дори отвориха аванс от 2 гола, като първата част завърши при 3:1. Иван Василев отбеляза 2 гола, а третият бе дело на Кристиан Добрев. През второто полувреме играта се водеше основно пред вратата на Хееренвеен, но пловдивчани не успяха да стигнат до ново попадение.

В днешния ден на полуфиналите Ботев победи с класическото 3:0 английския Саутхямптън и ще се изправи срещу Жилина на финал, който се наложи над Хееренвеен.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).