Локо остава само с един футболист?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (61)
09:45 / 22.05.2014
11374
Локомотив (Пловдив) остава само с един футболист, разбра Тема Спорт". Това е вратарят Кирил Акалски. Причината - всички останали играчи разтрогват договорите си с клуба. На някои пък контрактите им вече изтекоха и те няма да ги подновяват. 

Първи в това отношение бе голмайсторът на "А" група Мартин Камбуров. Иначе с Локомотив вече се разделиха Крис Гади, Жозеф Мендес, Диего Фераресо, Йордан Тодоров, като същото се очаква да направят още Спас Делев, Александър Тунчев, Йордан Господинов, Аласан Н'Дайе и др.

На този етап стражът Акалски остава единственият, който няма да напуска потъващия кораб. Старши треньорът Александър Станков също си тръгна от "Лаута". 

За негов наследник е гласен Емил Велев.Той ще трябва да сглобява абсолютно нов състав, и то в движение. Точно преди година положението при бе същото, след като предишният собственик Веселин Марешки се оттегли.

Благодетелят Константин Динев обяви сега, че също може да си тръгне. Така бъдещето на Локомотив (Пловдив) продължава да е обвито в мъгла. Очаква се решение относно клуба да има до края на месеца.


Виж коментарите (61)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).