Забраниха пиротехниката на финала за Купата на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
17:59 / 12.05.2014
7746
По изричното настояване на организаторите на турнира за Купата на България от ПФЛ и полицията в Бургас, за финалната среща между отборите на Ботев и Лудогорец, на стадион "Лазур" няма да бъдат допускани пиротехнически средства, съобщиха от пловдивския клуб. На входовете на съоръжението ще бъде извършвана щателна проверка от органите на реда.

ПФК Ботев призовава привържениците да се съобразят със забраната и да демонстрират, че пиротехниката не е единствената възможност за зрелище по трибуните.

"Публиката на Ботев доказа това миналото лято, когато в мачовете от Лига Европа стадион "Лазур" бе превърнат в "жълто-черно" море, а ревът от трибуните отекна в цялата страна и накара хиляди неутрални любители на футбола да настръхнат от завладяващата аура на нашия клуб и неговата публика", се казва в съобщението на клуба.

Оферта: Хотел "Империал" /Слънчев бряг/: Пакет "КУПА НА БЪЛГАРИЯ"! Цена: 45 лв./човек на вечер, ALL INCLUSIVE



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).