Слаб Локомотив падна с 0:2 от Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (80)
19:59 / 04.05.2014
10624
Тимът на Локомотив изигра най-слабия си домакински мач през този сезон и напълно заслужено загуби от Черно море с 0:2 на "Лаута". Двубоят от трибуните на стадион "Локомотив" изгледа собственика Константин Динев.

"Смърфовете" проспаха първата част и само мога да се радват, че се оттеглиха гол пасив на почивката, който получиха в 11-ата минута от Димо Атанасов. Бившият играч на "черно-белите" се разписа с глава след перфектен пробив отдясно и центриране на Александров.

Само 5 минути по-късно варненци пропиляха уникална възможност за втори гол. Бакари се озова на страхотна позиция, но останал очи в очи с Кирил Акалски пропусна да се разпише. 

"Моряците" пропиляха нова прекрасна възможност в 35-ата минута. Този път капитанът Георги Божилов се отчете със страхотен пропуск, след като от добра позиция прати коженото кълбо над вратата.

Домакините отговориха с хубав удар на Спас Делев в добавеното от Таско Тасков продължение, но Китанов спаси. Преди това Мартин Камбуров поиска дузпа от Тасков след съприкосновение със Стефан Станчев в наказателното поле, но съдията остана безмълвен.

През втората част Локомотив промени изцяло игровото си поведение и бе по-активният тим на терена, но така и не успяха да пропукат блестящата в този двубой защита на гостуващия тим.

Най-чистото положение за "черно-белите" пропусна Йордан Тодоров в 50-ата минута, когато останал сам срещу Георги Китанов не можа да го преодолее.

В добавеното време Черно море сложи точка на спора в Пловдив. Бакари навлезе опасно в наказателното поле и шутира, топката се отклони в градата, а след това в гърба на Акалски и кълбото се оплете в мрежата му за крайното 0:2.

Локо - Черно море 0:2
0:1 Д. Атанасов 11
0:2 Акалски-авт.

Локо: Акалски, Ас. Георгиев, Грънчов (Трифонов), Делев, Тодоров, Йошев (Илиадис), Ндайе (Намуши), Камбуров-к., Диего, Якимов, Белаид

Черно море: Китанов, Станчев, Венков, Александорв, Сталев, Паланков (Бергонси), Д.Георгиев, Атанасов, Коконов (Домовчийски), Божилов-к., Бакари



Виж коментарите (80)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).