Сашо Станков: Някои фенове ме засегнаха много дълбоко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
16:07 / 30.04.2014
9637
Наставникът на Локомотив Александър Станков остана крайно разочарован от обвиненията на феновете на тима за видеомонтажа, показан от ултрасите, които твърдят, че не се е радвал при гола на Мартин Камбуров за 1:1 срещу Славия в София, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Една горчилка е заседна на гърлото ми и няма как да я преглътна. Доста неща се тиражираха по пресата. Съжалявам, че някои неща са нереални и фалшиви. Фенове ме засегнаха много дълбоко. Това беше един монтаж на мача срещу Славия", бяха първите думи на специалистът.

"Искам да кажа, че е имало безсънни нощи от целия ни треньорски екип, докато се сглоби този отбор. Доста труд положихме и в крайна сметка по този гаден начин да се обезценява труда ми е много обидно и болно. Жалко е, че се получават такива работи. Незаслужени неща се получават и компромати за нашия отбор, затова най-вече ми е болно", каза още той.

"Въпреки всичко, по най-скромния начин беше сглобен този отбор, а представянето му в първенството за мен не беше никак лошо. Направихме всичко възможно да достигнем до финал за Купата, но човек някак си го боли, като има незаслужени обвинения и недооценяване на труда му", завърши Станков.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).