Ботев излиза за нов бой над Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
09:06 / 26.04.2014
4930
Ботев и Левски излизат един срещу друг за шести пореден път в рамките на този сезон. Двата отбора ще се срещнат за последно в плейофите на "А" група. Мачът е на футболния комплекс "Ботев 1912" в пловдивския квартал Коматево. Срещата започва в 16:15 ч. и ще бъде предавана пряко по TV7.

Досега и в петте двубоя - три в първенството и два за Купата, победата неизменно бе за домакина. В "А" група Ботев би с 2:1 в Пловдив и загуби с 0:1 в София в редовния сезон. В плейофите пък "сините" спечелиха с 2:0 на "Герена". За Купата пък двата отбора си размениха победи с 3:1 и 2:0, а голът на чужд терен проправи път на "жълто-черните" напред в турнира.

За важния мач треньорът на домакините Станимир Стоилов ще заложи в атака на силния нападателен тандем Юнес Хамза - Феребори Доре. За пореден път като титуляр ще започне Вандер Виейра, който се намира в страхотна форма.

В Левски пък след поредния неуспех срещу ЦСКА отново ще се опрат на юношите. Очаква са Елин Топузаков да пусне в стартовия състав Боб и Радослав Цоневи, Владислав Мисяк и Мики Орачев.

Ботев - Левски

Вероятни състави:

Ботев: Стаховяк, Христов, Лукин, Спрокел, Минев, Иршак, Анисе, Виейра, Куертан, Доре, Хамза

Левски: Блажевич, Крумов, Мюлдер, Чмовш, Орачев, Б. Цонев, Орачев, Старокин, Р. Цонев, Мисяк, Божинов



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).