Локо удари замечталия се за титла тим на ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (116)
21:25 / 13.04.2014
15266
В изключителен отворен мач Локомотив победи с 2:0 като домакин ЦСКА в последен мач от 33-тя кръг на А" група. По този начин "смърфовете" убиха мечтите на "армейците", които след няколко победи се замечтаха за титла. С тази загуба "червените" се откъснаха на 9 точки от лидера Лудогорец, докато "черно-белите" прекъснаха черната си серия от 7 срещи без победа в първенството.

Въпреки проблемите, които не спират да преследват пловдивчани, тази вечер, те с много агресия и себераздаване си спечелиха заслужено 3 точки.

Припомняме, че двубоя бе под въпрос, тъй като тази нощ някои от най-крайните привърженици на "смърфовете" бяха изкопали дупка в тревата и изрисували свастика на терена, но хората от подръжката се справиха с този проблем.

Здравко Лазаров откри резултата на "Лаута" в 37-ата минута. Ветеранът се разписа след перфектен пряк свободен удар не оставил шанс за изява на Мболи, който само изгледа как коженото кълбо се оплете в горния му ляв ъгъл.

Преди голът пловдивчани имаха претенции към рефера Таско Тасков за две неотсъдени дузпи. 

През втората част ЦСКА се хвърли в предни позиции и след една контраатака Локомотив нанесе втори удар. Лазаров мина като на парад през централните защитници на гостите, финтира Мболи и след съприкосновение с него Таско Тасков отсъди дузпа. Зад топката застана Мартин Камбуров, който вкара за крайното 2:0 след точен шут в долния десен ъгъл на Мболи.

В следващия кръг Локо приема градския си съперник Ботев. Срещата е на 19 април, събота, от 16:15 часа. Преди тава обаче на двата пловдивски отбора им предстоят първи срещу от полуфиналната надпревара за Купата на България. "Смърфовете" гостуват на Лудогорец, докато Ботев е домакин на Локо Сф.


Виж коментарите (116)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).