Без почивка в Локо след мача в Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
13:19 / 10.04.2014
5438
Футболистите на Локомотив (Пд) нямаха почивен ден след вчерашния двубой срещу Литекс. Днес сутринта черно-белите проведоха тренировка, която заради силния дъжд се състоя на маломерния изкуствен терен на Лаута. Футболистите, които играха в Ловеч, бяха подложени на облекчен режим, след което направиха възстановяване. Нито един от играчите, взели участие в двубоя срещу Литекс, не се оплаква от сериозна контузия.

Останалите играчи на Локомотив (Пд) направиха пълноценно занимание, което завърши с двустранна игра.

В петък и в събота отборът ще тренира от 18,00 часа. Заниманието в събота е закрито за фенове и журналисти. Представителите на медиите, които изявят желание за снимки или видео кадри от тренировката, могат да направят това единствено през първите 5 (пет) минути.

В събота от 14,30 часа треньорът на черно-белите Александър Станков ще даде традиционната си пресконференция на Лаута. Основната тема на брифинга ще бъде предстоящият двубой срещу ЦСКА. Мачът е в неделя от 19,30 часа на Лаута.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).