ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лудогорец, Литекс и Ботев няма да имат проблеми с лиценза
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:33 / 07.04.2014Коментари (2)2660
© Plovdiv24.bg
Шефът на лицензионната комисия Красин Кръстев заяви, че Лудогорец, Литекс и Ботев се намират в добро финансово състояние и няма да имат проблеми с лиценза. Срокът за подаване на документи изтече на 31 март.

"Рано е да се прави оценка кои отбори се доближават до критериите за лиценза. Има отбори, които не са в цветущо състояние. Но Лудогорец, с успехите, които постигна в Европа и у нас, и с финансовите постъпления от тях, без съмнение няма да има проблеми. Ботев също заработи солидни средства от Лига Европа.

Литекс, благодарение на много добрата си работа с школата, постига добри резултати. Не казвам, че другите отбори ще имат проблеми, но сам собственикът на Лудогорец си го каза, че отборът е заработил 7 милиона евро, което са 14 милиона лева - за какво да говорим?", заяви Кръстев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Лицензът на Локомотив за следващото първенство е под въпрос. Причина за това са искове на четирима бивши футболисти на клуба за неизплатени заплати. Тодор Тимонов, Рангел Абушев, Пламен Крачунов и Георги Стефанов са подали искове до БФС да им бъдат преведени парите. В противен случай те са поискали да бъде отнет лиценза на клуба за участие в професионалния футбол. Клубното ръководство има срок до идния вторник да се издължи на играчите, в противен случай представителният тим може да бъде пратен във В група. Абушев има да получава пари от времето, когато начело на Локо бе Веселин Марешки. Варнеският бизнесмен си направи оглушка и не плати последната заплата, което бе използвано от Абушев, за да разтрогне договора си с черно-белите по време на лагера в Банско през юни. Той отиде в ЦСКА, откъдето бе освободен само след 4 месеца. От Лицензионната комисия не съобщиха дали Абушев е подъл същия иск и срещу червения клуб. Тимонов, Крачунов и Стефанов бяха освободени през зимната пауза.
+3
 
 
Шефът на лицензионната комисия Красин Кръстев заяви, че кюстендилския пришълец има проблеми с лиценза за следващия сезон, но тук не са го отразили за да не ядосват малцинството...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: