Борбен Локомотив не се даде на българския шампион

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (197)
18:07 / 05.04.2014
17675
Смятаният за пълен аутсайдер Локомотив не се даде на Лудогорец и направи 1:1 с българския шампион.

Въпреки бойкота от страна на играчите в "черно-бяло" през седмицата към собственика Константин Динев, днес те показаха мъжество и характер, и заслужено си спечелиха точката от шампиона. 

Вирджил Мисиджан даде преднина на разградчани в 34-ата минута от фаул. Халфът стреля технично във вратарския ъгъл на Йордан Господинов и откри резултата в Пловдив. Преди това Мартин Камбуров пропусна да отбележи след като се озова на добра позиция.

През втората част домакините се нанесоха трайно в половината на гостуващия тим и това даде резултат в 60-ата минута. Камбуров стреля от фаул право в ръцете на Владислав Стоянов. Стражът боксира право в тялото на Йордан Минев и топката влетя в мрежата за 1:1.

Този гол окуражи пловдивчани и 4 минути по-късно Спас Делев можеше да нокаутира шампионите, но от идеална позиция с глава не успя да намери рамките на вратата. 

Последваха нови две положения за отбелязване на гол но "черно-белите", но Жозеф Мендес не демонстрира добри голови умения и пропусна да зарадва феновете по трибуните.

В 80-ата минута Марселиньо направи непростим пропуск. Бразилецът изскочи сам срещу вратаря и необезпокояван от никого шутира високо над напречната греда.

В края на мача гредата се оказа верен помощник на Владислав Стоянов, когато след удар на Мартин Камбуров от границата на наказателното поле топката срещна страничния стълб.

В следващия кръг Локомотив гостува в Ловеч на Литекс, докато Лудогорец ще приема Левски в дербито на кръга.

Локомотив - Лудогорец 1:1
0:1 Мисиджан 34
1:1 Минев авт.

Локомотив: Господинов, Тодоров, Георгиев, Тунчев (Грънчов), Диего, Йошев, Ндайе, Гади, Белаид (Белаид), Камбуров, Делев (Кики);

Лудогорец: В.Стоянов, Минев, Мантула, Ал. Александров, Кайсара, Ешпиньо, Бургзорг (Марселиньо), Ернандес (Платини), Мисиджан, Безяк, Абало (Кишада);



Виж коментарите (197)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).