Лудогорец ще прави нова стъпка към титлата в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:17 / 05.04.2014
4942
Лудогорец ще опита да направи нова стъпка към титлата в "А" група днес в гостуването си на Локомотив (Пловдив). "Орлите" се изправят срещу втория тим от Града на тепетата във втори пореден кръг. Преди седмица Ботев донякъде обърка сметките на шампионите като стигна до равенство 1:1 на "Лудогорец Арена". Въпреки това лудогорци продължават да са еднолично начело в класирането с комфортна преднина от 7 точки пред преследвачите си и несъмнено ще се опита да я увеличи.

Треньорите Александър Станков и Стойчо Стоев се очаква да направят някои размествания в съставите си. Промените при пловдивчани са повлияни от слабото представяне в последно време, докато тези при орлите са продиктувани от контузии и умора.

Очаква се в ариергарда на черно-белите като партньор на Тунчев да излезе Тихомир Трифонов. Той ще замени игралия неубедително срещу Левски (0:2) Асен Георгиев. Има вариант Сашо Станков да пусне и Ангел Грънчов, шансовете обаче са минимални. Пред отбраната ще действат изтърпелият наказание Аласан Н'Дайе и Илиадис. На пейката пък ще остане Крие Гади, който не е достатъчно ефективен. Така в ролята на плеймейкър ще е Тижани Белаид.

До последно Стойчо Стоев ще избира кой да замени контузения Златински. Треньорът най-вероятно ще използва в средата на терена Ернандес до Еспиньо. Но на тази позиция може да играе и Мичел Бургзорг. Холандецът обаче не се справи добре на "Армията" срещу ЦСКА. От титулярите ще отпадне и Михаил Александров. Юношата на червените ще получи почивка за сметка на Абало. В центъра на ариергарда пък отново ще бъде даден шанс на Александър Александров.

Вероятни състави:

Локомотив: Господинов, Тунчев, Диего, Трифонов, Тодоров, Илиадис, Н'Дайе, Делев, Т. Белаид, Лазаров, Камбуров

Лудогорец: Вл. Стоянов, Кейсара, Моци, Ал. Александров, Й. Минев, Ешпиньо, Ернандес, Абало, Мисиджан, Марселиньо, Кишада



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).