Станков привика юноша при мъжете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
19:09 / 02.04.2014
5589
Юношата на Локомотив Айкут Янъков се включи в днешната тренировка на първия отбор, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Крилото наскоро мина проби в Галатасарай, където впечатли и от турския гранд му заявиха, че ще продължат да следят изявите му в пловдивския тим.

Вторият капитан на Локо Александър Тунчев пропусна днешната тренировка. Централният защитник се оплаква от болки в адукторите и e получил почивка от треньорския щаб.

Универсалният играч на "смърфовете" Валери Георгиев поднови тренировки наравно с останалите си съотборници. 29-годишният играч се възстановяваше повече от месец от тежка травма.

Хамед Намуши тренираше отделно от останалите играчи. Халфът пропусна последния мач на "черно-белите" във Варна, но от медицинския екип заявиха пред Plovdiv24.bg, че ще направят всичко по силите си, за да вдигнат на крака бившия играч на шотландсия Рейнджърс за предстоящото домакинство на Лудогорец.

За сблъсъка с разградчани в състава ще се завърнат изтърпелите наказанията си Тижани Белаид и Аласан Н`Дайе.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).