Здравко Лазаров: На "Тича" трябва да се представим по-добре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:52 / 29.03.2014
2723
Ветеранът в състава на Локо Пд - Здравко Лазаров предупреди съотборниците си, че предстоящото им гостуване на "Тича" ще бъде по-трудно дори от изминалото домакинство на възродения столичен гранд Левски.

"Отиваме във Варна с мисълта, ако можем да се представим по-добре и да победим. Ще Играем мач за мач в първенството. Купата ни е единствения шанс за евроучастие. В шампионата обаче ще се мъчим да показваме по-добри игри", коментира асът на смърфовете.

"Отиваме на "Тича" да се представим по- добре от вчерашния мач с Левски и ако можем да победим. Гледахме им мачовете с Ботев и ЦСКА. Представят се отлично през тази втора част на първенството. Ще е труден мача ни. То лесни мачове в първата седмица няма и всяка среща е дерби. Футболът е по-качествен. Чака ни много труден мач, даже ще е по-труден от този с Левски", убеден е Електричката.

"Колкото до жребия за Купата на България, според мен всеки иска да избегне Лудогорец. Наистина те са най-добрият отбор и ако ги избегнем, то за Ботев или Локо(София) няма значение кой ще ни се падне тях ще ги победим. Имаме отбор, имаме сили в два мача да се представим добре на полуфинала и да се класираме за финала", завърши с оптимизъм асът на смърфовете.

Източник: Дарик



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).