Топузаков: В Левски винаги ще има напрежение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
20:26 / 27.03.2014
4220
"Доволен съм. Може би малко трудно влязохме в мача от гледна точка на това, че знаехме как ще играят Локомотив. Трябваше малко повече агресия в единоборствата и печеленето на втората топка. В началото докато се ориентираме и влезем в мача имахме слабости. Като желание и битка съм доволен. Второто полувреме можехме да вкараме още голове и съжалявам, че не беше по-изразителна победата. Важното е, че момчетата се раздадоха и по-малките спазваха тактическа дисциплина, което беше важно за отборния успех", заяви след победата над Локомотив (Пд) треньорът на Левски Елин Топузаков.

Въпреки двете поредни победи, наставникът е категоричен, че напрежение при "сините" винаги ще има. "Дали ще победим 10 мача или ще загубим 2-3 - просто трябва да се свиква с това напрежение и който не е готов да се бори с тази ситуация, по-рядко ще попада в състава", каза Топузаков.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).