Топчо преди мача с Ботев: Искам тактическа дисциплина и себераздаване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:47 / 21.03.2014
3871
Елин Топузаков, който ще води временно представителния тим на Левски, говори днес пред представителите на медиите преди двубоя с Ботев Пловдив.

"Искам тактическа дисциплина и себераздаване от страна на футболистите. Знам, че това се оценява. Имам виждане по въпроса, дали да се налагат млади футболисти и каква да е системата на игра, но това ще го видите утре. Не искам да обещавам нищо, аз съм млад треньор, но мисля, че имам необходимия опит. Отборът има проблеми от психологически характер. Смятам, че има методи, с които да може да им се помогне. Вярвам на футболистите в Левски, не мисля, че не са се раздавали, но играят с голямо притеснение", коментира Елин Топузаков.

"Нормално е в мен да има някакво опасение, защото имаме колебливи, по-скоро лоши резултати. Готов съм да поема тази отговорност, няма от какво да се плаша. Имам отговорността и самочувствието на човек, който е бил дълги години тук. Надявам се да имам успех в това ново начало. Каквото можехме да изгубим го изгубихме. Трябва да променим мисленето и поведението на играчите. Не говоря поотделно, а като отбор. Имам някои идеи, които се надявам да реализираме", каза още Топузаков.

"Не мога да отговоря, дали ще останем до края на сезона, но със сигурност моето желание и това на ръководството е да бъдем в този екип до края. Не мога да обещая, че ще променим нещата с магическа пръчка и толкова бързо. Има варианти и методи, с които ще се опитаме нещата да изглеждат малко по-добре. Левски винаги е имал атакуващ стил. Смятам, че имаме необходимия потенциал, за да играем така, както отива на Левски. За мен треньорът го пазят резултатите. Имам честта и достойнството да разбера, кога не съм успял", завърши Топузаков.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).